Topic | LOADING… (dead meter?)

Home Forums Mooshimeter Support LOADING… (dead meter?)

  • This topic is empty.
Viewing 1 reply thread
  • Author
    Posts
    • #20041 Reply
      Ben
      Guest

      Was data logging with the Mooshimeter (current stable versions of Android app and firmware) for ~12 hours, when I attempted to next connect to the meter the app reported it in bootloader mode. Changed batteries, reset it, and now the app connects but the two channels display LOADING.

      Attempted to re-flash firmware – no joy, at the “programming started” stage it hangs, progress bar stays at 0.

      Joined the beta program, updated the app, attempted to re-flash. Same as above.

      Android 8.1.0 (Oneplus 5). Same phone and OS version that has been running quite happily with the MM for some time.

      I guess my Mooshimeter is dead. Such promise. Now it goes to the pile of stuff I need to fix one day.

    • #20042 Reply
      Anonymous
      Guest

      Hmm, well good news – after one last stab it’s now working again.

      I pulled the batteries, let it sit for long enough to make a cuppa, then tried the firmware update from within the app rather than by pressing the MM’s reset button. i.e. opened the (beta) app, observed the LOADING displays, pressed the settings button, then ‘Start firmware uploader’. The firmware flash process proceeded as documented from there (https://moosh.im/upgrading-mooshimeter-firmware/).

Viewing 1 reply thread
Reply To: Reply #20042 in LOADING… (dead meter?)
Your information:




This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Cancel