Topic | "out of range" problem in iPhone beta

Home Forums Mooshimeter Support "out of range" problem in iPhone beta

Viewing 2 reply threads
  • Author
    Posts
    • #10451 Reply
      Anonymous
      Guest

      It looks like the iPhone beta app might be having trouble parsing the data that comes back from the meter when the main voltage input is set to AC. When I hook my meter up to a 120v outlet and set the input to AC mode it goes from showing a normal, expected ~0.0v value (which bounces around a little due to noise) to showing OUT OF RANGE. This seems to show up for all sample rates/buffer sizes, with one exception; at 125hz I see values around 30-35v. Any sample rate higher than that just returns OUT OF RANGE.

      What’s interesting is that if I set the meter up to log while I’m doing this, when the app is showing OOR the logfile shows ~120v values, so it looks like the meter itself is measuring correctly and that the problem is actually on the app side of things.

      Loving the new version, btw!

    • #10457 Reply
      admin
      Keymaster

      Hi Jonathan,

      I found a pretty embarrassing ranging bug in the iOS beta release 1.07(836). I just put up a new version 1.07(946) that should address it.

      Hope this fixes it, let me know how it goes
      ~James

    • #10478 Reply
      Anonymous
      Guest

      Looks good now. You rock!

Viewing 2 reply threads
Reply To: "out of range" problem in iPhone beta
Your information:




This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.